Gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft één van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Nadat je het formulier hebt verzonden neemt één van onze medewerkers binnen twee dagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak, die tussen de 30 en 60 minuten duurt, komt de makelaar langs voor een rondleiding door jouw woning. Zo krijgt de makelaar een goed beeld van de woning en eventuele bijzonderheden. 

Indien er sprake is van verkoopplannen adviseert de makelaar je ook graag over een te hanteren vraagprijs, de verkoopstrategie en de mogelijkheden die IJisberg Real Estate biedt om jouw woning optimaal in de markt te zetten en zo de hoogste opbrengst te realiseren. 

Binnen enkele dagen na het gesprek ontvang je van de makelaar bericht met een terugkoppeling op het gesprek en uiteraard: de geschatte waarde van jouw woning!

Hoe wij de waarde van jouw woning bepalen

De waarde van jouw woning is afhankelijk van verschillende factoren zoals:

Voordelen gratis waardebepaling

* Wij nemen alleen contact op als de woning binnen (of in de buurt van) het werkgebied van IJisberg Real Estate ligt. Dat is:

Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bentveld, Bloemendaal, Bussum, Haarlem, Halfweg, Hoofddorp, Lijnden, Santpoort-Noord en Santoort-Zuid, Velsen-Zuid, Zaandam, Zandvoort, Zwanenburg.

 

 

Gratis waardebepaling

Een gratis waardebepaling voor uw woning

Uw gegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens van de woning

Adres(Vereist)