Hoe verkoop of verhuur in mijn woning tijdens de Corona crisis?

Dreigt de woningmarkt in te storten? Of kan ik nog gewoon mijn woning verhuren of verkopen? En HOE!?

Dit zijn vragen die vaak gesteld worden, en begrijpelijk. Het zijn hele bizarre tijden voor ons allemaal. Maar wees gerust. Het kan nog steeds. Alleen is de manier waaróp nu misschien even anders.

Feit blijft wel dat mensen een woonruimte nodig hebben. Sommige gezinnen hebben hun eigen woning al verkocht en zijn zelf ook op zoek naar een nieuwe plek. Maar ook mensen uit het buitenland die hier willen wonen (expats) blijven doorzoeken. Als de lockdown in die landen wordt opgeheven, komen ook die mensen snel weer hier werken en wonen. Dan is het wel fijn als ze al een woning hebben waar ze terecht kunnen.

Juist nu de woningmarkt iets krapper is, heeft u veel voordeel bij de verkoop of verhuur van uw woning!

Alleen de manier waarop vergt wat creativiteit om zo min mogelijk voeten over de vloer te krijgen. Maar oplossingen zijn er zeker! Bezichtigingen kunt u (of wij) voorlopig ook via video aanbieden. Verder is de manier van presenteren erg belangrijk. Zorg dat u gevonden wordt op zoveel mogelijk sites. Sites waar ook expats naar kijken, zoals Pararius en Funda.

Diverse mogelijkheden

IJisberg Real Estate biedt diverse opties om uw woning goed en professioneel onder de aandacht te brengen. Wat een goede oplossing is, is Zelfverkopen of Zelfverhuren. Hiermee is de woning goed te vinden voor alle woningzoekers. U plant zelf de bezichtigingen, maar wij kunnen u wel op afstand voorzien van tips en u ondersteunen met bijvoorbeeld een concept huurcontract.

Wilt u verder weten wat er mogelijk is? Bel of mail ons gerust.
Zo lang we ons houden aan de voorzorgsmaatregelen van de RIVM kan er nog heel veel. Wij helpen u graag verder.