Huren via IJisberg Real Estate

Waarom is het handig om ons op zoek te laten gaan naar uw huurwoning? U kunt toch zelf ook op zoek?

Het nieuwste aanbod

Nou, zoals u wellicht zelf al heeft kunnen ondervinden is het in de Randstad een komen en gaan van huurwoningen en zijn deze meestal binnen no-time verhuurd. Om dit voor te zijn, is het fijn als wij u al kunnen informeren over beschikbare woningen. Vaak nog voordat ze op Funda en Pararius komen te staan. Dit is mogelijk doordat wij ons eigen netwerk hebben opgebouwd en vaak door een paar belletjes al op de hoogte zijn van alle nieuw binnengekomen huurwoningen. 

U wordt sneller gekozen als huurder

Maar wat we ook al vaker hebben gemerkt is dat een woningeigenaar sneller kiest voor een huurder die serieus is. Niet dat u niet serieus zou zijn, maar het zal toch niet de eerste keer zijn dat u uit de vele inschrijvingen wordt gekozen omdat u een aanhuurmakelaar in de hand heeft genomen. Dit is voor de eigenaar namelijk wel een bevestiging dat u zeker bent van uw zaak en niet onbelangrijk, ‘kredietwaardig’ bent. 

Wat zijn de kosten?

Voor het zoeken en het inplannen van bezichtigingen rekenen wij niets! Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Pas als u daadwerkelijk de huurwoning gaat betrekken, vragen wij onze commissie (zie algemene voorwaarden). 

U kunt zich dus gerust inschrijven en ons het werk voor u laten doen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Huren

Een woning huren

Uw gegevens

Naam
MM slash DD slash JJJJ
Adres
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Uw woonwensen

Datum (vanaf)(Vereist)
Datum (t/m)(Vereist)
Selecteer indien van toepassing