Kopen, zet u vandaag de stap om te kopen

Zoekt u een koopwoning in Amsterdam of Omgeving?

Met IJisberg Real Estate als aankoopmakelaar bent u verzekerd van ervaring, deskundigheid en uitgebreide kennis in de woningmarkt van Amsterdam en Omgeving.

Met de IJisberg Real Estate­ kiest u voor ervaren specialisten en adviseurs die uw belangen behartigen en samen met u gaan voor het beste resultaat.

Een woning is één van de belangrijkste aankopen die u in uw leven doet.
Vanzelfsprekend doet u dat zorgvuldig. Uw nieuwe woning moet immers passen bij uw wensen en mogelijkheden. Het zoeken naar de perfecte woning brengt complexe zaken met zich mee.

Als u een woning bezichtigt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkoper. Deze makelaar behartigt de belagen van de verkoper en niet de belangen van de aankopende partij. Het is daarom in uw belang om uw eigen makelaar mee te nemen.

Onze makelaars, met uitgebreide kennis van de markt, adviseren u over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, kadastraal onderzoek, prijsonderhandelingen, de koopakte en de juridische afwikkeling. Omdat u als potentiële koper een onderzoekplicht heeft, staan onze makelaars u met raad en daad terzijde.

Waarom uw woning aankopen met Ijisberg Real Estate makelaars? De voordelen voor u op een rij:

Juist bij de aankoop van een woning is het van belang dat vooraf alles goed onderzocht wordt. Kennis van de markt is cruciaal. Het kan u achteraf anders duur komen te staan.

Kopers betalen vaak teveel voor hun “droomwoning” omdat ze hun oordeel laten beinvloeden door hun emoties. Wij onderscheiden feiten van fictie en zetten de emotie van de koper enigszins buitenspel. Vaak is het juist deze emotie die u de verkeerde keuze kan laten maken of u teveel laat betalen. Wij kijken objectiever naar de woning en hierdoor kunt u een rationelere beslissing nemen.

In het aankoopproces is het vaak van belang dat u op het juiste moment snel actie onderneemt. Net even sneller kunnen reageren dan je concurrenten is vaak het verschil tussen kopen of missen. Hier zijn wij ons terdege van bewust en hierom nemen wij dan ook maar een zeer beperkt aantal aankoopopdrachten tegelijkertijd aan.

 

Kopen

Een woning kopen

Uw gegevens

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Uw woonwensen

DD slash MM slash JJJJ