Thuis komen na je vakantie

We leven er allemaal zo naar toe. Die paar dagen of weken per jaar dat we lekker op vakantie gaan en kunnen genieten van de vrijheid. Lekker even ‘niks’! Geen verplichtingen en doen waar je zin in hebt. Maar dan breekt het moment toch aan dat je je koffer weer moet pakken en dat de terug reis naar huis begint.

Maar is dit echt zo erg? Wij vinden van niet.

Eigen bed & breakfast

Thuiskomen betekent ook dat je weer in je vertrouwde bed ligt. En zeg nou zelf, die ligt vaak toch het aller fijnst! Om nog maar te zwijgen over de straal van je eigen douche. Heerlijk!
En hoe lekker die lokale keuken ook is, we kunnen ons ook weer verheugen op onze eigen kost of dat favoriete restaurantje in de buurt. Het koken in je eigen keuken, met je vertrouwde specerijen, potten en pannen, gaat op de één of andere manier toch makkelijker.

Nieuwe energie

Misschien heb je wel inspiratie opgedaan. Voor zowel het koken als voor de inrichting van je huis of tuin. Heb je door het ‘niksen’ weer frisse energie op gedaan om je woning een opfrisbeurt te geven of te verbouwen. Heb je nu wél zin in die ene taak, wat voor je vakantie nog onmogelijk leek. Het klaren van zo’n klus geeft uiteindelijk ook weer heel veel voldoening.

En nog veel meer

Ook het nagenieten, het delen van je belevenissen met familie en vrienden behoort tot de vakantiepret.

Wat verder natuurlijk niet mag ontbreken…. We kunnen water drinken uit de kraan, we kunnen het toiletpapier gewoon doorspoelen en de wifi werkt eindelijk weer naar behoren.  Yes!
Heb je huisdieren? Dan is de hereniging en het knuffelen met je geliefde pluizebol vast ook iets om van te genieten.

Volgende vakantie

Mocht je dan onverhoopt toch weer in de alledaagse sleur belanden, dan is de voorpret en het bedenken en/ of boeken van een nieuwe reis een hele goede remedie. Uiteindelijk is de cirkel dan weer rond en genieten we weer van het thuiskomen!

Ben jij nog op zoek naar een plek waar jij thuis kunt komen? Laat het ons dan weten, daar helpen we je graag bij!