Verhuren, Leegstand kost u iedere dag geld

Verhuurmakelaars

Veilig uw woning verhuren? Dan bent u bij IJisberg Real Estate Verhuurmakelaars aan het juiste adres. Ervaar de persoonlijke bemiddeling, kennis, toewijding en betrokkenheid van onze professionele verhuurmakelaars.

Aanmelden huurwoning

Onze verhuurmakelaars zijn uitstekend geïnformeerd over hun regionale markt en willen u graag adviseren over de haalbare huurprijs en alle juridische en fiscale aspecten waarmee u te maken krijgt.

Wij publiceren uw woning, niet alleen op onze website maar plaatsen ook door op een groot aantal websites uit ons netwerk en daarmee bereikt u woningzoekenden optimaal, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten (expats).

Uw IJisberg Real Estate Verhuurmakelaars selecteert passende kandidaten en begeleidt de bezichtigingen. Onze jarenlange, in praktijk getoetste werkwijze, zorgt ervoor dat u kunt rekenen op betrouwbare huurders die uw eigendom respectvol behandelen. Voorafgaande aan de definitieve toewijzing van de woning worden de kandidaten door ons hoofdkantoor zeer gedetailleerd gescreend.

NO CURE NO PAY

Wij doen ons uiterste best om de meest geschikte huurder voor u te vinden. Wij brengen hiervoor courtage in rekening bij de opdrachtgever/verhuurder en dat bent u, als verhurend eigenaar. Bij verhuur van uw woning is de courtage 8% over de huuropbrengst van maximaal 1 jaar. Dat is 1 maand huur exclusief 21% BTW.

Volgende werkzaamheden:

Uw IJisberg Real Estate Verhuurmakelaar is de schakel tussen huurder en verhuurder. Hij heeft persoonlijk met de kandidaten gesproken en begeleidt het hele huurtraject, van opname van de woning tot en met het opstellen en ter ondertekening aanbieden van de huurovereenkomst. Gedurende de looptijd van de huurovereenkomst kunt u altijd kosteloos een beroep op hem doen voor bemiddeling bij klachten

Uw IJisberg Real Estate Verhuurmakelaars zorgt er niet alleen voor dat uw woning snel verhuurd wordt maar ondersteunt u ook graag bij de dagelijkse exploitatie van uw object(en). Wij nemen de huur en servicekosten administratie uit handen en ondernemen actie bij huurachterstand. Tevens zijn wij in staat het technisch beheer van uw objecten uit te voeren.

 

Verhuren

Gemakkelijk je woning verhuren

Uw gegevens

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Uw adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Woning gegevens

DD slash MM slash JJJJ
Adres woning(Vereist)