Wie zijn wij

Goed wonen is belangrijk, maar goed geholpen worden ook! Helemaal in een proces waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Het (ver-)kopen of (ver-)huren van een woning kan soms de eerste keer in uw leven zijn en dan wilt u wel dat alles vlekkeloos verloopt of dat u bij iemand terecht kunt met al uw vragen. U wilt immers resultaat boeken en geen tijd verspillen aan een langdurig zoek- of verkoopproces. Uw wensen zijn daarom ons uitgangspunt.

IJisberg Real Estate is een ervaren woningbemiddelaar waar service en persoonlijk contact centraal staat. We zijn gespecialiseerd in goed verzorgde en smaakvol (ingerichte) kamers, studio’s, appartementen en woningen en beschikken over een breed aanbod van woningen in alle prijsklassen of gaan daar voor u naar op zoek. Dit is mogelijk omdat wij een breed netwerk hebben en samenwerken met o.a. makelaars in Amsterdam en omliggende regio’s. 

Als actieve makelaar zijn wij bovendien continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons aanbod. Heeft u een woning te koop/ te huur, zoekt u een woning of bent u institutionele of particuliere belegger en zoekt u naar een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille? 

Wij staan u graag te woord via telefoon en e-mail, dus neem gerust vrijblijvend contact op!